Regatul Oamenilor Liberi e în pericol. Hoarda lui Tudorel, whitewalkerul Justiției române, a spart Zidul

Regatul Oamenilor Liberi e în pericol. Hoarda lui Tudorel, whitewalkerul Justiției române, a spart Zidul

Ministrul Justiției este Tudorel. Tudorică. Todirică. Tudy. În niciun caz nu-i poți zice Tudor. Adică este clar că Liviu ”La Moustache” Dragnea îl strigă ”Tudorele, marș după țigări și trei pateuri. Și mai lasă gargara!”. Altfel ar fi sunat ”Băi Tudore, îmi iei și mie niște Kent cu bile?”.

Probabil pentru că e Tudorel și nu Tudor, însuși el când își admiră calviția dimineață în oglindă se gândește că viața a fost dură cu el și fetele nu-l place. Ce să mai zicem de colegii de partid și de stat? Care se uită la el ca la ultimul paznic de pe insula Belina. Și așa s-a trezit Tudorel că au ieșit niște oameni din pușcării și s-a speriat. Că și-a dat seama că-s prea mulți și că impactul e cam negativ. Or fi stat ei cam sardine prin pârnăi, dar p..a calului, în spitale încă se mai doarme câte doi în pat, în unele școli căldura e facultativă.

Iar între timp țara se umple de borfași de zici că și-a adunat PSD-ul echipa de campanie să mai bage niște alegeri așa repede până nu mută lumea de pe Antena 3 pe Mezzo. Că Tudorel s-a lansat în explicații ca satelitul norvegian de meteorologie nu-i ceva nou. Trebuia cumva să arate lumii că el e Toader și nu Tudorel. Nu i-a ieșit. Pentru că dacă Tudorel te cheamă, Tudorel te comporți.

Bossulică de la justiție e un whitewalker din ăla șmecher și cu hoarda lui de freewalkeri din pușcării vrea să dărâme Zidul. Zidul Justiției, că pe ăla al Berlinului l-au dat nemții jos pe vremea când mirosea cică a democrație prin Est. Că acuma la noi pute a căcat este că deschid ăștia gura. Mă rog, problema nu e că deschid gura și vorbesc.

Că până la urmă are dreptul și unul ca Tudorel să dea din goarnă. Problema e că se apucă să și facă. Cam ce-i taie pe ei capul. Și uite că le merge. Că dacă Tudorel e cu whitewalkerșii, nu ca Tudose cu johnywalkerșii, un procent din populație e cu Walking Dead. Adică zombi, băi Tudorele, pupa-ți-ar chelia dragonul ăla din GOT. În rest, Tudorele, fă-ți schimbare de nume. Că de sex n-ai de ce. Cine să te vrea?

Analiză de Cristian Tudorel Popescu

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time