Alina Istrătescu, șefa Comunicării din Primăria Ploiești, trăiește o cufureală introspectivă de clasa a IV-a, certând refugiații afgani

  Alina Istrătescu, șefa Comunicării din Primăria Ploiești, trăiește o cufureală introspectivă de clasa a IV-a, certând refugiații afgani

Alina rostogolește pe contul personal de Facebook o retorică de clasa ajutătoare: „De ce nu se duc refugiații afgani și musulmani în țările arabe care sunt bogate?”. Filosofia asta de o profunzime constipantă este perpetuată în spațiul public fix de grupurile „moderate” care militează pentru „neatârnarea” Afganistanului care, vezi Doamne (Sau Allah, că tot aia e), trebuie să-și aleagă singur drumul în viață. De parcă, în istoria omenirii, țările au ales vreodată singure.

În fine, nu despre filosofia funcționării colonialismului planetar este vorba în prezentul textul, ci despre o aserțiune promovată de Alina, care este specialistă PR și trasează tușele de imagine pentru o urbe de mărimea Ploieștiului, oraș european din Uniunea Europeană, Anno Domini 2021. Exact în perioada în care discuția publică în tot spațiul comunitar este despre catastrofa umanitară de acolo.
 
Șefa Comunicării din Primăria Ploiești face o piruetă pe Facebook și le arată, oficial, curul, unor oameni care trăiesc o tragedie de proporții încă necuantificabile, fiind în desfășurare. Lipsa de empatie față de drama umană se completează cu lipsa de cunoștințe elementare, fapt care l-a determinat pe colegul Alex Policală să îi comenteze în subsol: „Păi ce treabă au afganii cu țările arabe, că nu vorbesc nici aceeași limbă și nici nu au graniță cu acestea?”. QED Sebastian Ignat /Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time