CULISE. Miza reală a scandalului CSM: De la îmbrânceli, Vivi a scăpat pe jos pizza primarului

CULISE. Miza reală a scandalului CSM: De la îmbrânceli, Vivi a scăpat pe jos pizza primarului

Zilele trecute a avut loc un scandal pe holurile CSM, în care s-a strigat și s-a urlat despre partid, ilegalități și despre alte nenorociri. Un domn Adrian Teodorescu s-a luat de guler cu un alt domn, Vivi Răchită. Substratul nu ține de interviuri de angajare și alte nimicuri. Miza ar fi fost mult mai mare, informează surse GSP: în timpul îmbrâncelii, Vivi a scăpat pe jos o frumusețe de Quatro Fromaggi, caldă, numai bună de băgat sub nas, mai precis fix în gură.

„Băi, săracule, mi-a scăpat măslina din mijloc, cum mă mai duc eu la bossu în halul ăsta? Cei mai rostogolesc eu cu nasul, panaramo? Te dau în judecată, pesedistule!”, ar fi scrâșnit Vivi, puțin înfometat. Surse din administrație ne-au informat că, după plecarea celor doi, secretara directorului a găsit măslina pe sub preș, a spălat-o frumos, a dat-o cu șpray Farmec și i-a servit-o Melaniei Dragomir, noua șefă interimară de la CSM, ca să nu rămână nimeni nemâncat. Cătălin Tolontan – corespondent sportiv începător la punctulpeignat.ro 

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time