TZicneli (âncă) suportAbile (50). Stomatologii au un dinte. Împotrivă, normal!

TZicneli (âncă) suportAbile (50). Stomatologii au un dinte. Împotrivă, normal!

Doar câteva mostre din scrisoarea în 11 puncte adresată de niște medici Președintelui, Parlamentului și Guvernului (luate cu copy – paste, ca să nu alterez nimic din profunzimea și farmecul textului semnat de doctori, deci, doctoral):

1. ”Incetati cu obligativitatea purtarii mastilor!... daca nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic!”

2. ”Interzicerea circulatiei cetatenilor in anumite intervale de timp nu are nicio logica din punct de vedere epidemiologic”.

3. ”Legislatiile romaneasca, dar si cea europeana, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi facut sub constrangere sau presiune!”

4. ”asa-zisa "pandemie"! Ea nu exista, mai cu seama atat timp cat nu a fost declarata printr-un act oficial!"

Buun! Scrisoarea este semnată de 29 de medici, dintre care 16 stomatologi, 5 chirurgi (unul de chirurgie plastică, deci se pricepe la măști, dar să nu anticipez), 2 farmaciști, 2 pediatri (dintre care unul și... vaccinolog... singurul!) 1 gastroenterolog, 1 medic de familie, 1 de urgență și 1 oftalmolog... Monica Pop (păi, cine?) care semnase de… ochii lumii, dovadă că, după câteva ore, s-a retras din combinație.

Așadar, stomatologii sunt capul răutăților (o spun cu simpatie, deși... eh!, la cât m-au chinuit toată viața) mă refer strict numeric, evident, ceea ce înseamnă că ei sunt cei care au un dinte împotriva... Împotriva!

Înclusiv împotriva bunului simț... și iarăși mă refer, acum, strict la exprimare, recte, comunicare și la evidență, recte, realitate... deci:

1’. Treaba cu măștile... păi, de ce să nu fie purtate corect?... fiindcă unii nu le poartă conform recomandărilor, asta înseamnă că trebuie eliminate lor din lista măsurilor anti-covid?

2’. Îhî! Dpdv epidemiologic, virusul nu are nicio treabă cu circulația cetățenilor... și asta cică e ceva logic... poate stomato-logic!

3’. Cică reclama la medicamente este interzisă prin lege... O fi! Dar eu văd zilnic la tv reclame de-astea, ca să nu mai zic de farmacii... care sunt pline de tot felul de revistuțe, pliante, flaiere, și de restu, afișe...

4’. Vaccinarea e un act medical... corect, dar de unde ori fi scos chestia cu obligativitatea și presiunea?... că aici se bate șaua... medicamentului, ca să priceapă iapa reclamei... Nu știu cine confundă știrile despre campania de vaccinare cu reclama la înțepătură... stomatologii sau farmaciștii... dar îi asigur pe toți că, dacă văd reclamă la cicatridină, nu mă grăbesc să fac  hemoroizi!

Concluzie doctorală: ”Așa-zisa pandemie” să-și ia jucăriile și să plece acasă la ea... (de preferat, la braț  cu Iohannis, Arafat, Fritz), fiindcă oricum nu există, din moment ce 11 medici, restu' stomatologi și farmaciști au citit ei în MO cum că nu scrie, dom'ne! Mie mi-a luat cinci minute ca să dau acolo de ”Legea nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, care, ce să vezi?, taman de asta face vorbire, de la un capăt la altul: de pandemie! Domnilor stomatologi, dacă vă treziți cu ea la cabinet, scoateți-i toți dinții... pandemiei, da!, ce p. mă-sii, să vedem dacă se mai uită cineva în gura ei, când o fi știrbă. De lege să nu vă legați: e semnată de Iordache și Cazanciuc!

M. Ghiță Mateucă

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time